11. Kochabend – DAS MENUE

Gastgeber: Jürgen Fischer-Engert
Speisenfolge
zum Picken:
Vorspeise: Kalbsbries mit Mangold
Zwischengang: Toskanischer Fischtopf
Hauptgang 1: Fleischtopf ala WM
Dessert 1: Pfirsiche mit Sektschaum
Dessert 2: Manolines a la Hyatt
Dessert 3: Mandelkekse
zum Knabbern:
Weine/Getränke: Belini; Weißburgunder, Castell Peter ; Merlot, Hensel
Um ein einzelnes Rezept zu studieren einfach auf den Textlink zum Rezept klicken. Die einzelnen Rezepte werden wir in Kürze in einer Datenbank hinterlegen. Schauen Sie doch in Kürze nochmals vorbei.
Long time reader, first time commenter — so, thought I’d drop a comment..
— and at the same time ask for a favor.
Your wordpress site is very simplistic – hope you don’t
mind me asking what theme you’re using? (and don’t mind if I steal it?
:P)
I just launched my small businesses site –also built in wordpress like
yours– but the theme slows (!) the site down quite a
bit.
In case you have a minute, you can find it by searching for „royal cbd“ on Google (would
appreciate any feedback)
Keep up the good work– and take care of yourself during
the coronavirus scare!
~Justin
Hi Justin,
the Theme i am using right now is called Cream Blog. But I also will try some more Themes to understand which I can modify best.
I will have a look to your site later.
Take care and stay healthy.
Uli