Gastgeber: Jürgen Fischer-Engert

Speisenfolge

zum Picken:

Vorspeise: Kalbsbries mit Mangold

Zwischengang: Toskanischer Fischtopf

Hauptgang 1: Fleischtopf ala WM

Dessert 1: Pfirsiche mit Sektschaum

Dessert 2: Manolines a la Hyatt

Dessert 3: Mandelkekse

zum Knabbern:

Weine/Getränke: Belini; Weißburgunder, Castell Peter ; Merlot, Hensel

Um ein einzelnes Rezept zu studieren einfach auf den Textlink zum Rezept klicken. Die einzelnen Rezepte werden wir in Kürze in einer Datenbank hinterlegen. Schauen Sie doch in Kürze nochmals vorbei.

2 thoughts on “11. Kochabend – DAS MENUE

  1. Long time reader, first time commenter — so, thought I’d drop a comment..
    — and at the same time ask for a favor.

    Your wordpress site is very simplistic – hope you don’t
    mind me asking what theme you’re using? (and don’t mind if I steal it?

    :P)

    I just launched my small businesses site –also built in wordpress like
    yours– but the theme slows (!) the site down quite a
    bit.

    In case you have a minute, you can find it by searching for „royal cbd“ on Google (would
    appreciate any feedback)

    Keep up the good work– and take care of yourself during
    the coronavirus scare!

    ~Justin

    1. Hi Justin,

      the Theme i am using right now is called Cream Blog. But I also will try some more Themes to understand which I can modify best.

      I will have a look to your site later.

      Take care and stay healthy.

      Uli

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.